Tapas er en masse småretter som kan spises til alle hovedmåltider, og sågar til brunch. Det er altid hyggeligt, og tilbyder mange forskellige smagsoplevelser.

  • Pølser: Bresola, Mortadella og chorizo

  • Oste: Manchego, blød dansk brie og friskostekugler med pekan-tranebærcrumble

  • Albondigas i krydret tomatsauce

  • Spansk løgtærte

  • Tilbehør: Basilikumpesto, Oliventapanade, timiansyltede bartoneløg, honningbagt fersken, tomat-mozzarellaspid, honning-timiansyltede blommer, fyldt cherrypeppers og salte mandler

  • Brød: Foccacia med havsalt og rosmarin, lys og mørk baguette og butterdejssnirkler med hvidløg

  • Dessert og frugt: Jordbær, melon og gulerodskage med limetop



  • TILKØB – Pris pr. enhed eller markeret antal

    2 Dadler viklet i bacon – 10 kr.

    2 Dadler med fyld af gedeost, viklet i bacon – 15 kr.

    Bruchetta med tomat, hvidløg, rødløg og oliven – 15 kr.

    Bruchetta med peberpaté og agurkerondel – 20 kr.

    Bruchetta med røget laks, citroncreme og stenbiderrogn – 20 kr.

    Bruchetta med røget skinke og melon – 20 kr.

    Bruchetta med gedeost, honning og knust valnød – 20 kr.

    Pestomarinerede kyllingespid – 15 kr.

    Kyllingefrikadeller krydret med hvidløg og chili – 15 kr.

    Chili-persille-marinerede Nordsørejer – 25 kr.

    Halv fersken bagt med rosmarin og parmaskine – 15 kr.

    Bresola rullet om artiskok-parmesancreme – 20 kr.

    Butterdejssnurre med pesto og mozzarella – 10 kr.

    Butterdejssnurre med hvidløgssmørelse – 10 kr.

    Mini tortilla med pulled chicken, guacamole og spirer – 20 kr.

    Mini Pizza med marcepone, figen og røget skinke – 20 kr.

    Mini Pizza med marcepone, chorizo og oliven – 20 kr.

    Spansk løgtærte med pencetta – 20 kr.

    Marineret laks med ristet sesam og persillepesto – 45 kr.

    Mynte-ærtesuppe med ristet parmaskinke og cremefraice – 30 kr.

    Quesadillas med krydret rygeost, forårsløg og chorizo – 20 kr.

    10 prs. Salat med melonmix, figner, mozzarella og vinegrette af honning og citron – 80 kr.

    Panerede fiskestykker med limedip – 25 kr.

    Timiansyltet artiskok – 15 kr.

    Pennacotta med appelsin – 20 kr.

    Chokoladekage med mousse af blodappelsin, toppet med syltet appelsinskal – 20 kr.