Smørrebrød er en velkendt klassiker, som altid vækker lykke ved frokostbordet. Vi har givet vores smørrebrød et moderne tvist, som giver en helt anden og ny smagsoplevelse. Men vi har naturligvis også de traditionelle stykker, og vi mener det når vi siger højbelagt, så beregn ikke mere end to stykker pr. person, hvis du vælger den model.

  • Marineret sild med karrycreme, rejer og æg på grøn bund. Portionsanrettet.

  • Dampet torskerulle med sesam-valnøddecrumble, dampet porre og persillepesto

  • Røget færøsk laks med rørt æg, dildcreme, asparges, tomat og citron

  • Kyllingefilet med karrycreme, bacon og ærteskud

  • Hønsesalat med mango og æble, radiser og rodfrugtchips

  • Avocado med citroncreme, æg og spirer

  • Leverpostej med bacon, hakket rødebede, ribs og spirer

  • Oksefilet med cremet hvidløgstop, glaserede perleløg, kørvel og gulerod

  • Mørbrad med bløde løg og cremede svampe

  • Kartoffel med citronmayo, bacon, syltet tomat og rødløg

  • Flæskesteg med blancheret rødkål, granatæble, appelsin og sprøde svær

  • Græsk farsbrød med tzatiki, feta, oliven og bagt tomat

  • Kogt landskinke med kartoffel, krydret marcepone og agurkerondel

  • Blød vesterhavs brie med honningmarinerede krydrede valnødder, peberfrugt og bær


  • Alt pålæg, salater og dressinger er hjemmetlavet. VÆLG 4 STK.

    KLASSISK SMØRREBRØD – PRIS PR. STK.

    Marineret sild med kapers, rødløg og æg – 40 kr.

    Karrysild med dild og æg – 40 kr.

    Fiskefilet med remoulade, citron og spirer – 50 kr.

    Fiskefilet med mayo, rejer, citron og dild -55kr.

    Røget makrel med æggestand, tomat og purløg – 50 kr.

    Fiskefrikadelle med remoulade, citron og kørvel – 40 kr.

    Æg med mayo, rejer, stenbiderrogn, tomat og citron – 40 kr.

    Frikadelle med rødkål og syltet agurk – 40 kr.

    Flæskesteg med rødkål og appelsin – 45 kr.

    Roastbeef med romoulade, ristet løg og peberrod – 45 kr.

    Hakkebøf med spejlæg og revet rødbede – 45 kr.

    Kartoffel med mayo, bacon, ristet løg, rødløg, argurkerondel og tomat – 45 kr.

    Dyrelægens natmad (leverpostej, sky, rødløg og hakket rødbede) – 45 kr.

    Bondens pebersalami med remoulade, ristet løg, rødløg og karse – 40 kr.

    Hønsesalat med champignon og asparges, toppet med bacon og karse – 50 kr.

    Landskinke med italiensk salat, tomat, peberfrugt og karse – 40 kr.

    Filet af okseinderlår med æggestand, purløg, tomat og spirer – 45 kr.

    Rullepølse med sky, rødløg, tomat og agurkerondel – 35 kr.