Vi har sammensat en konfirmationsmenu, efter ønsker fra konfirmander som ønsker moderne mad med en tvist, blandet med det traditionelle køkken.

En smag af Mexico – 170 kr. pr. prs.

Forret: 2 Mini tortillas med pulled chicken, guacamole, grov salsa og spirer

Hovedret (Buffet): Krydrede kyllingelår og blandet salat, chili con carne med cremefraice og ris, quesadillas med fyld af mozzarella og krydrede majs, guacamole og salsa

Dessert: Chokoladekage med mousse af blodappelsin og chokolade – Leveres opsmurt med pynt og evt. konfirmandens navn

Klassisk – 199 kr. pr. prs.

Forret: Chili-persillemarinerede rejer serveret på bund af avocado. Kuvertbrød

Hovedret (Buffet eller social dinner): Baconviklet svinemørbrad fyldt med friskost, bacon og svampe, ovnbagte rosmarinkartofler, salat med orangerødder, æble, granatæble og peanuts, kold dressing og foccaciabrød.

Dessert: Chokolademousse med flødeskum og friske bær

Den italienske – 199 kr. pr. prs.

Forret: Crostini med mozzarella, tomat og basilikum – Crostini med oliventapanade og lufttørret skinke.

Hovedret (Buffet): Canelloni med laks og spinat vendt i ricotta med citron, Tomatsalat med bøfmøzzarella og oliven, Pizzetta bagt med marcepone og toppet med rucola og lufttørret skinke, Pasta-pesto med soltørret tomat og letristet chorizo, oliventapanade og foccacia.

Dessert: Penacotta med bagte krydderæbler og ristede mandler

Premium – 220 kr. pr. prs.

Forret: Spinatroulade med fyld af røget laks, stenbiderrogn og friskost. Serveres på bund af grønt, med rejer, dild, citron, kold dressing og brød.

Hovedret (Buffet): Oksemørbrad med små ovnbagte krydderkartofler, fløde-rødvinssauce med svampe og blandet salat.

Dessert: Jordbærtrifli med ristede og kandiserede nødder