BRYLLUPSKOORDINATOR & EVENTKOORDINATOR

PRIVAT: Bryllup er en af livets største begivenheder, og alle brudepar ønsker en perfekt og mindeværdig dag sammen med familie og venner, uden at skulle være ”på”, og praktisk, hele dagen.

De fleste brudepar har rigtig mange gode ideer og ønsker til den store dag, og man kan også sagtens selv klare det hele. Men der er også nogle som ønsker hjælp til, at koordinere ideerne og drømmene, til en samlet enhed. – Vi sætter en ære i, at lytte til brudeparret og bestræber os altid på, at dagen afspejler jeres ånd og personlighed, at give jer en fest som gæsterne husker.

Det er vigtigt for os, at planlægningen er jeres, og så kan vi hjælpe med resten. For os betyder location ikke det store. Det hele handler om, at give jer den bedste dag, en dag for livet, som huskes med glæde i hjertet. Mens vi arrangerer og koordinerer, skal I blot nyde dagen, slappe af og være ”til stede”.

Vi kan være med fra start til slut, midt imellem, eller bare på selve dagen. Det er jer der vælger, hvilke af vores mangeårige ekspertise inden for bryllupper I ønsker at gøre brug af.

Vi hjælper naturligvis også med barnedåben, konfirmationen, sølvbrylluppet, eller sommerfesten.

Hent vores BRYLLUP TO DO planner HER, helt gratis.

VIRKSOMHED: Skal du holde reception, konference, medarbejderdag, firmafest eller andet som indbyder til fejring, kan vi koordinere hele arrangementet og give jer en fantastisk dag inden for de rammer vi har aftalt.